Zalmfilet Naturel

Onze Noorse zalm is van aanzienlijk hogere kwaliteit dan wat je meestal in de supermarkt vindt. De zalm heeft van zichzelf al veel smaak en kan naturel heerlijk gegeten worden. Ook kun je voor deze naturel zalmfilet kiezen omdat je hem zelf thuis Lees meer
€12,85
Op voorraad
Toevoegen aan winkelmandje... Het artikel is toegevoegd

Verhaal over

Zalm is een populaire vissoort en staat bekend om zijn roze kleur. Dit lekkere stukje visfilet bevat veel eiwitten, vitamines en mineralen. Anders dan bij een zalmmoot is de zalmfilet van een zijde van de zalm. Wij gebruiken hiervoor een trim D zalmfilet, dit betekent dat de buikrand en het buikvet er af is gehaald. Hierdoor blijft er een mooi dik stukje zalmfilet over. Zalm kan bereid worden door middel van stoven, bakken of grillen.

Bereiding: Verhit twee eetlepels olijfolie in een pan met een anti-aanbaklaag. Leg de stukken zalm met de huidzijde naar boven in de hete olijfolie en bak ze 5 minuten, totdat de zalm goudbruin is. De vis komt nu makkelijk los van de pan. Draai nu de zalm om, doe één extra eetlepel olijfolie in de pan.

 

Specificaties