Meergranen Baguette Duchesse
Valk Versmarkt
Verhaal over
Dit verrukkelijk Frans meergranen stokbrood is rijkelijk bestrooid met diverse granen en pitten. Het brood heeft een rustieke uitstraling met een dunne, krokante korst. Een bron van vezels.
Dit prachtige stokbrood wordt gebakken op lavasteen. Het deeg rijst langzaam en wordt rustig gekneed. Hierdoor kan de smaak zich goed ontwikkelen. Het stokbrood wordt gebakken volgens authentiek recept en heeft een laag zoutgehalte.
De korte zijkanten zijn schuin afgesneden voor een onderscheidende en ambachtelijke uistraling. Het brood is voorzien van vijf insnijdingen. Deze zorgen voor een krokante, dunne korst en luchtig kruim. Heerlijk om te beleggen voor de lunch, maar ook top als bijgerechtje in combinatie met onze huisgemaakte smeersels.
Bereidingswijze
Ontdooi het brood 15 à 20 minuten op kamertemperatuur. Verwarm de oven voor op 180°C en bak 10 à 14 minuten.